Вусики у жінок: як позбутися і причини появи

Легкий пушок у жінок над верхньою губою – це нормально, а ось надмірне зростання вусиків та волосся на підборідді говорить про низку проблем в організмі.  Це посилання https://violli.kiev.ua/sposobi-vidalennya-vusikiv-yak-pozbutisya-vusiv-u-divchat-v-domashnix-umovax/ розповість, у чому може бути причина появи такої рослинності і чи можна її позбутися.

Деякі експерти вважають, що таке зростання волосся у місцях, де їх бути не повинно, можуть спровокувати такі захворювання, як полікістоз яєчників, гіпотеріоз та метаболічний синдром. Полікістоз яєчників – синдром, при якому порушена функція роботи яєчників. Гіпотеріоз розвивається за низької концентрації гормонів щитовидної залози. А метаболічний синдром включає кілька станів, наприклад, ожиріння, гіперглікемія і підвищений артеріальний тиск. Для перерахованих захворювань характерна поява рослинності у так званих “чоловічих” зонах.

Вусики у жінок: як позбутися і причини появи

Якщо ви помітили зростання волосся в незвичних місцях, слід звернутися до терапевта, який направить вас на аналізи, УЗД, а потім до профільних фахівців – гінеколога і ендокринолога.

Позбутися такої рослинності можна будь-яким звичним способом. Так, можна використовувати депіляцію, проте після такого методу можуть з’явитися волоски, що вросли, а процедуру доведеться повторювати кілька разів на тиждень. Так можна звернутися до салонних варіантів – електроепіляція чи лазерна епіляція. Однак перед тим чи іншим способом уточніть, чи є у вас до неї протипоказання.

Варто зазначити, що в першу чергу необхідно знайти корінь проблеми і потім вирішувати її. А для цього потрібно звернутися до профільного фахівця, який вас проконсультує та призначить лікування.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *