Найпростіший спосіб перевірити вашу сумісність із партнером

Коли ми знайомимося з потенційним партнером або з симпатичною для нас людиною, дуже хочеться заглянути в майбутнє і дізнатися, як складуться наші стосунки. Особливо це стосується жінок. Ми раз у раз намагаємось намалювати у своїй голові сценарії розвитку відносин і нафантазувати всього такого, виходячи зі спілкування з чоловіком на перших зустрічах. Деякі жінки починають одночасно дивитися сумісність за іменами, знаками зодіаку і датою народження. Що вже вдієш, така наша натура.

Для цього знадобиться ваша та його дати народження.

Найпростіший спосіб перевірити вашу сумісність із партнером

Що потрібно зробити?

Складаємо всі цифри вашої дати народження і теж робимо з датою народження партнера, доводимо числа до однієї цифри.

Приклад:

Він – 05.01.1988 р.н. 5+1+1+9+8+8=32=3+2=5.

Вона – 28.05.1991 р.н. 2+8+5+1+9+9+1=35=3+5=8.

Це – перший показник. Число, що вийшло, називається Числом Долі.

Другий показник отримуємо, склавши лише цифру дня народження.

У юнака – чиста 5, у дівчини 2 + 8 = 10 = 1 + 0 = 1.

Число, що вийшло, називається Числом Душі.

А тепер дивимося на сумісність цифр у нумерології.

Перша група: 1, 2, 3, 9

Друга група: 4, 5, 6, 7, 8

Так от сумісними вважаються ті цифри, які знаходяться в одній групі. Дивимося з прикладу цієї пари. За Числом Долі цифри 5 і 8 перебувають у одній групі, відповідно, у пари хороша сумісність. За Числом Душі цифри 5 і 1 перебувають у різних групах, тут сумісність гірша.

Хочу зазначити, що сумісність за Числом Долі важливіше за сумісність за Числом Душі, оскільки Число Долі – це потенціал, вектор, який веде вас по життю, і якщо ваші цифри з партнером знаходяться в одній групі за Числом Долі, значить у вас однакові погляди на життя, світогляд та сприйняття світу. Вам легше йти в одному напрямку та будувати спільні плани.

Найпростіший спосіб перевірити вашу сумісність із партнером

Якщо ваші цифри та цифри вашого партнера знаходяться в одній групі і за Числом Долі та за Числом Душі, то це чудово, ви підходите один одному за багатьма показниками, вам легко створювати та підтримувати люблячі стосунки.

Але буває так, що цифри знаходяться у різних групах як за Числом Долі, так і за Числом Душі. І тут я прошу вас не засмучуватися. Це не означає, що це не ваша людина. Просто потрібно більше часу або сил на вибудовування відносин. Так, можливо, ви різні, але це привід навчитися чогось нового і зрозуміти, що не всі такі, які ви. Можливо, цей чоловік дано вам для особистісного розвитку. Тому в таких відносинах можна знайти точку зростання чи розкрити нові грані вашої особистості.

Найголовніше у відносинах – взаємна любов та повага. І якщо ви хочете бути разом, то ніякі прогнози та обставини не завадять вам. Труднощі трапляються у всіх парах, але лише грамотний підхід у вирішенні проблем, повага до чужої думки та турбота про партнера допоможуть зберегти стосунки довгими та щасливими.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *